Herrankukkarolle uusi TV-kanava

Suomalainen kokous- ja virkistyspalveluja tarjoava matkailuyritys Herrankukkaro Oy tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan ja palveluistaan. Linnunpönttömajoitus, maailman suurin savusauna ja kaislikkokylpylä ovat saaneet kansallisia ja kansainvälisiä tunnustuksia.

Herrankukkarolle uusi TV-kanava

Posted by omatv at 14.43 aika 11.1.2016

Share:


Suomalainen kokous- ja virkistyspalveluja tarjoava matkailuyritys Herrankukkaro Oy tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan ja palveluistaan. Linnunpönttömajoitus, maailman suurin savusauna ja kaislikkokylpylä ovat saaneet kansallisia ja kansainvälisiä tunnustuksia. Pari vuotta sitten Työ -ja elinkeinoministeriö, MEK ja Suoma ry valitsivat Herrankukkaron Suomen parhaaksi matkailuyritykseksi. Matkailuyrityksenä se on myös yksi edelläkävijöistä sosiaalisessa mediassa. ”Perjantairesepti” eli onnellisen miehen tarina ja saaristolainen ruokaresepti lähetetään ilmaiseksi joka perjantai jo lähes 100 000 vastaanottajalle (www.perjantairesepti.fi).

Yritys avaa ensimmäisenä matkailuyrityksenä Suomessa ja tiettävästi koko maailmassa oman tv-kanavan, Herrankukkaro tv:n, jonka välityksellä yritys uutisoi toiminnastaan ja esittelee tuotteitaan. Kyseessä on uusi suomalainen innovaatio, joka avaa yrityksille mahdollisuuden oman televisiokanavan käyttämiseen viestinnässään ja markkinoinnissaan. Koelähetykset suoritettiin viime syksynä ja saatujen kokemusten mukaan vauhtiin päästään talven aikana ennen kesäsesongin alkua. Herrankukkaro tv:n ohjelmisto tulee sisältämään uutisten ja informaation lisäksi viihdettä ja asiaa. Punaisena lankana toimii elävän saaristoluonnon ainutlaatuisuus.

Tulevaisuudessa Herrankukkaro tv:n ohjelmistoon liitetään rantanuotiolla, saariston kainalossa kuvattuja, jo neljän kirjan muodossa julkaistuja Pentti-Oskari Kankaan “Onnellisen miehen tarinoita”. Kanavalla nähdään myös oma kokkiohjelma, ”Kalahullun päiväkirjat”, jossa saaristolaiskokit valmistavat erilaisia saaristoon liittyviä, pääasiassa villiruokaan perustuvia annoksia. Tämä uusi tv-kanava on katsottavissa ilmaiseksi tietokoneilla ja mobiililaitteilla Suomessa ja koko maailmassa osoitteessa www.herrankukkaro.tv. Tällä erää kyseessä on vielä alustava koelähetys.

Herrankukkaro Oy:n innovaattori ja kiireapulainen sekä oman tv-kanavan alkuunpanija, Pentti-Oskari Kangas, kertoo, että kanavan ensimmäiset koelähetykset ajettiin syksyllä 2014 ja saatujen kokemusten perusteella ollaan perustamassa uutta, tv-kanavan toimintaan keskittyvää yritystä, joka tarjoaa tv-palveluja yrityksille ja yhteisöille. Yrityksen toimijat ovat tv-alan kokeneita ja pitkäaikaisia ammattilaisia, jotka tuntevat tarvittavan tekniikan lisäksi myös tuotannon ja muun toiminnan eri osa-alueet. ”Tämä uuden sukupolven niin kutsuttu omakanavahanke on herättänyt kiinnostusta ulkomaita myöden”, kertoo Kangas. Se etuina ovat Full HD -tason kuva, kanavan omistajan täysi hallinta sisällön suhteen sekä erinomainen kustannustehokkuus. Omistaja voi ajaa sisältöön esimerkiksi yritystään koskevia uutisia ja tuote-esittelyjä. Katsoja voi valita sisältöluettelosta häntä kiinnostavat osa-alueet tai katsoa koko ohjelmiston. Olemassa olevista Internetin videokanavista, kuten YouTubesta, tämä poikkeaa muun muassa siinä, että mainokset voi jättää kokonaan pois tai niillä voi rahoittaa oman tv-kanavan kustannukset. Kanavan omistaja päättää täysin ohjelman sisällöstä. Kanavan ohjelmisto voidaan näyttää katsojille ilmaiseksi tai kanavaa voidaan käyttää myös maksullisena. Kanava on katsottavissa globaalisti.

Matka 2015 -messujen aikana Herrankukkaron uuden sukupolven tv-kanavan pioneerituotantoa on katsottavissa osastolla 6k 130.
Alueemme matkailuorganisaatio Turku Touring otti äskettäin ensimmäisenä matkailuorganisaationa saman innovaation menestyksellisesti käyttöönsä. (www.visitturku.tv)

Lisätietoja:
Pentti-Oskari Kangas
e-mail: oskari@herrankukkaro.fi
puh. 0400 221122